HBX COLM 1008
XOO AMB Colmar
XOO AMB Colmar model 1
HBX COLM 1008
XOO AMB Colmar
XOO AMB Colmar model 1
Xooon

Poef - Colmar - Xooon

Dit artikel vindt u in de afdeling Xooon in onze toonzaal bij Prenuptia Wonen

HBX COLM 1008
XOO AMB Colmar
XOO AMB Colmar model 1
HBX COLM 1008
XOO AMB Colmar
XOO AMB Colmar model 1
429 €
0
  • Levertermijn tussen 12 & 14 weken

  • In onze winkel in Genk kan u dit item aankopen met consumptiecheques.

Colors
Meerdere kleuren mogelijk

Introduceer een vleugje comfort en verfijning in jouw huis met onze stijlvolle poef! Of je nu op zoek bent naar een praktische extra zitplek, een chique voetenbankje of gewoon een decoratief accent, onze poef voegt een vleugje eigentijdse flair toe aan elke ruimte.

Deze raming is enkel voor het huidige product en voor 1 stuk. Indien u meerdere of andere producten in uw winkelmand heeft kan dit bedrag afwijken van de raming.
Productdetails
  • Lengte: 95cm
  • Breedte: 65cm
  • Hoogte: 45cm
  • Artikelcode: HBX-COLM-1008
Over het merk Xooon

Bij XOOON geloven ze dat je gelukkig wordt van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. XOOON laat je graag zien wat er mogelijk is met hun eigenzinnige meubelcollectie. Hun belangrijkste advies: durf anders te zijn, wees creatief, en combineer jouw smaak met de betaalbare designmeubelen van XOOON. Sofa’s, tafels, stoelen, kasten en accessoires zijn allemaal in het XOOON gamma te vinden. Neemt u liever een kijkje in de volledige collectie van Xooon? Bezoek hier de website! Of blader door de catalogus van Xooon. Blijft u liever op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Deze vindt u in de nieuwste folder.