MAX PAUL 1
MAX PAUL 4
MAX PAUL 3
MAX PAUL 2
MAX PAUL 1
MAX PAUL 4
MAX PAUL 3
MAX PAUL 2
Calia

Hoeksalon met elektr. relax - Paul

Dit artikel vindt u in de afdeling Lederen salons & relaxen bij Prenuptia Wonen

MAX PAUL 1
MAX PAUL 4
MAX PAUL 3
MAX PAUL 2
MAX PAUL 1
MAX PAUL 4
MAX PAUL 3
MAX PAUL 2
3.969 €
0
  • Levertermijn tussen 14 & 16 weken

  • In onze winkel in Genk kan u dit item aankopen met consumptiecheques.

Afmetingen
Meerdere afmetingen mogelijk
Colors
Meerdere kleuren mogelijk
Box leather
Echt leder
Relaxfunctie
Relaxfunctie

Ervaar het summum van luxe en ontspanning met onze lederen hoeksalon met relaxfunctie! Ontworpen voor ultiem comfort en stijl, biedt deze hoeksalon een meeslepende ervaring voor jouw momenten van rust en vermaak.


Deze raming is enkel voor het huidige product en voor 1 stuk. Indien u meerdere of andere producten in uw winkelmand heeft kan dit bedrag afwijken van de raming.
Productdetails
  • Lengte: 227cm
  • Breedte: 292cm
  • Hoogte: 78cm
  • Artikelcode: MAX-PAUL-1004
Over het merk Calia

Onze missie: mensen zich op hun gemak laten voelen.Calia Italia werd in 1965 geboren in Matera, waar de oude wijken genaamd “Sassi” – een unieke plek in de wereld – een dor landschap onthullen, waar verwarde woningen zijn uitgehouwen in een witte, poreuze rots op de hellingen van een ravijn. Om in zo’n ernstig, ontoegankelijk gebied te kunnen overleven, hebben de bewoners altijd een diep gevoel van solidariteit en morele en emotionele nabijheid gekoesterd, op zoek naar een essentieel comfort om het leven aangenaam te maken.“Mensen moeten zich op hun gemak voelen en ontspannen, ze houden ervan hun ogen te sluiten en te dromen. Bij ons werk zijn geest en handen betrokken. Machines helpen ons, maar de belangrijkste rol wordt gespeeld door de mens.” Liborio Vincenzo Calia (1926 – 1998), de oprichter van Calia Italia.  Transparantie, solidariteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en integriteit, aandacht voor en respect voor het gezin, de menselijke hulpbronnen, de traditie en de cultuur van het gebied. Met speciale aandacht voor jonge talenten en hun intrede in de werkende wereld, zonder ooit te stoppen met dromen en innovatie te brengen om schoonheid en kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken.