GRB portico
Portico sfeer
Overzicht kleuren grobe
GRB portico
Portico sfeer
Overzicht kleuren grobe
Gorbe

Bureau - 180 - Portico - Gorbe

Dit artikel vindt u in de afdeling Tafels & stoelen + kantoor in onze toonzaal bij Prenuptia Wonen

GRB portico
Portico sfeer
Overzicht kleuren grobe
GRB portico
Portico sfeer
Overzicht kleuren grobe
429 €
0
  • Levertermijn tussen 10 & 12 weken

  • In onze winkel in Genk kan u dit item aankopen met consumptiecheques.

Afmetingen
Meerdere afmetingen mogelijk
Colors
Meerdere kleuren mogelijk

Onze bureaus zijn meer dan slechts werkoppervlakken; ze zijn een weerspiegeling van jouw professionele stijl. Met strakke lijnen, duurzame materialen en slimme opbergoplossingen biedt onze collectie bureaus een scala aan opties om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu een compact bureau voor thuis zoekt of een ruim werkstation voor op kantoor, onze bureaus combineren functionaliteit en esthetiek op een naadloze manier.


Deze raming is enkel voor het huidige product en voor 1 stuk. Indien u meerdere of andere producten in uw winkelmand heeft kan dit bedrag afwijken van de raming.
Productdetails
  • Lengte: 80cm
  • Breedte: 180cm
  • Hoogte: 73cm
  • Artikelcode: GRB-PORT-1006
Over het merk Gorbe

J.GORBE is een bedrijf dat zich toelegt op het meubelbureau voor werkruimtes en voor tussenposten, geproduceerd sinds 1978 met hoogwaardige componenten. Met de kwaliteit, het ontwerp en de functionaliteit van het product als hoofdzorg beschikt J.GORBE over een hooggekwalificeerd I+D projectencentrum waar catalogusproducten worden ontwikkeld en waar ook integrale gepersonaliseerde projecten worden uitgewerkt die zijn aangepast aan de eisen van de klant.