PRF SOFI 1004 EP01 V480
Sofia sfeer
Bar Sofia sfeer
PRF SOFI 1004 EP01 V480
Sofia sfeer
Bar Sofia sfeer
Perfecta

Stoel - Sofia - Perfecta

Dit artikel vindt u in de afdeling Tafels & stoelen + kantoor bij Prenuptia Wonen

PRF SOFI 1004 EP01 V480
Sofia sfeer
Bar Sofia sfeer
PRF SOFI 1004 EP01 V480
Sofia sfeer
Bar Sofia sfeer
269 €
0
  • Levertermijn tussen 6 & 8 weken

Colors
Meerdere kleuren mogelijk
Ontdek de verfijnde elegantie van de eetkamerstoel Sofia van Perfecta, nu verkrijgbaar bij Prenuptia. Met haar slanke lijnen en zorgvuldig vervaardigde details brengt Sofia een tijdloze charme in elke eetkamer. Of het nu gaat om intieme diners of levendige feesten, de Sofia stoel biedt de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning dankzij haar ergonomische ontwerp en luxe bekleding. Haar robuuste constructie staat garant voor duurzaamheid, terwijl haar verfijnde design een vleugje klasse toevoegt aan elke gelegenheid. Verrijk je huis vandaag nog met de tijdloze charme van de Sofia eetkamerstoel, exclusief verkrijgbaar bij Prenuptia. Waar wacht je nog op? Transformeer je eetruimte met de ongeëvenaarde stijl en comfort van de Sofia stoel en maak van elke maaltijd een gedenkwaardige ervaring.
Deze raming is enkel voor het huidige product en voor 1 stuk. Indien u meerdere of andere producten in uw winkelmand heeft kan dit bedrag afwijken van de raming.
Productdetails
  • Lengte: 61cm
  • Breedte: 55cm
  • Hoogte: 71cm
  • Artikelcode: PRF-SOFI-1004
Over het merk Perfecta

Perfecta: the perfect choice Perfecta staat voor kwaliteitsmeubilair. Ze zijn een Belgische fabrikant en produceren hun producten voornamelijk in Gavere. Door hun groot netwerk aan verkooppunten kunnen ze lokale service en ondersteuning bieden. Het meubilair van Perfecta is beschikbaar in duizenden combinatiemogelijkheden.