PRF SOFI 1003 EP91 K190
Sofia sfeer
Bar Sofia sfeer
PRF SOFI 1003 EP91 K190
Sofia sfeer
Bar Sofia sfeer
Perfecta

Stoel - Sofia - Perfecta

Dit artikel vindt u in de afdeling Tafels & stoelen + kantoor bij Prenuptia Wonen

PRF SOFI 1003 EP91 K190
Sofia sfeer
Bar Sofia sfeer
PRF SOFI 1003 EP91 K190
Sofia sfeer
Bar Sofia sfeer
230 €
0
  • Levertermijn tussen 6 & 8 weken

Afmetingen
Meerdere afmetingen mogelijk
Colors
Meerdere kleuren mogelijk
Ontdek de verfijnde elegantie van de eetkamerstoel Sofia van Perfecta, nu verkrijgbaar bij Prenuptia. Met haar slanke lijnen en zorgvuldig vervaardigde details brengt Sofia een tijdloze charme in elke eetkamer. Of het nu gaat om intieme diners of levendige feesten, de Sofia stoel biedt de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning dankzij haar ergonomische ontwerp en luxe bekleding. Haar robuuste constructie staat garant voor duurzaamheid, terwijl haar verfijnde design een vleugje klasse toevoegt aan elke gelegenheid. Verrijk je huis vandaag nog met de tijdloze charme van de Sofia eetkamerstoel, exclusief verkrijgbaar bij Prenuptia. Wees klaar om je gasten te verwelkomen in stijl en comfort met de prachtige Sofia stoel in jouw eetruimte.
Deze raming is enkel voor het huidige product en voor 1 stuk. Indien u meerdere of andere producten in uw winkelmand heeft kan dit bedrag afwijken van de raming.
Productdetails
  • Lengte: 60cm
  • Breedte: 55cm
  • Hoogte: 81cm
  • Artikelcode: PRF-SOFI-1003
Over het merk Perfecta

Perfecta: the perfect choice Perfecta staat voor kwaliteitsmeubilair. Ze zijn een Belgische fabrikant en produceren hun producten voornamelijk in Gavere. Door hun groot netwerk aan verkooppunten kunnen ze lokale service en ondersteuning bieden. Het meubilair van Perfecta is beschikbaar in duizenden combinatiemogelijkheden.