FNV LAYL 1002 2
FNV LAYL 1002 3
FNV LAYL 1002 1
FNV LAYL 1002 2
FNV LAYL 1002 3
FNV LAYL 1002 1
Furninova

Armstoel - Layla - Furninova

Dit artikel vindt u in de afdeling Woonkamers & salons (modern) in onze toonzaal bij Prenuptia Wonen

FNV LAYL 1002 2
FNV LAYL 1002 3
FNV LAYL 1002 1
FNV LAYL 1002 2
FNV LAYL 1002 3
FNV LAYL 1002 1
269 €
0
  • Levertermijn tussen 14 & 16 weken

Afmetingen
Meerdere afmetingen mogelijk
Colors
Meerdere kleuren mogelijk
Ontdek het ultieme comfort met onze luxueuze armstoel, ontworpen voor stijl en ontspanning. Met zijn ergonomische vormgeving biedt deze armstoel de perfecte ondersteuning voor lange avonden lezen of televisie kijken. De hoogwaardige bekleding is zowel zacht als duurzaam, waardoor je jarenlang van deze stoel kunt genieten. Het tijdloze design past moeiteloos in elk interieur, van modern tot klassiek. Beschikbaar in diverse kleuren en stoffen, zodat je de perfecte match voor jouw woonkamer vindt. De stevige houten poten zorgen voor extra stabiliteit en een verfijnde uitstraling. Gun jezelf het comfort dat je verdient met deze elegante armstoel. Bezoek onze showroom vandaag en ervaar zelf het verschil!
Deze raming is enkel voor het huidige product en voor 1 stuk. Indien u meerdere of andere producten in uw winkelmand heeft kan dit bedrag afwijken van de raming.
Productdetails
  • Lengte: 60cm
  • Breedte: 56cm
  • Hoogte: 84cm
  • Artikelcode: FNV-LAYL-1002
Over het merk Furninova

Een grote Scandinavische producent van woonmeubelen en complete interieurconcepten. Furninova ontwerpt, ontwikkelt, koopt en produceert meubelen tegen concurrerende prijzen, waarbij langdurige klantrelaties altijd onze belangrijkste focus zijn. Voor ons is de klant alles. Ze maken meubelen met een brede internationale stijl, altijd met aandacht voor details, continu comfort ontwikkelend en op zoek naar hoogwaardige stoffen in lijn met de huidige trends. Als je het ons vraagt, bestaat er niet zoiets als een meubel, goede meubels moeten een onderdeel zijn van je huis en het dagelijks leven: een verlengstuk van je persoonlijkheid en zeer individuele eisen. In wezen zou het een stuk van jou moeten zijn