Verlichtingsadvies

GRATIS lichttips op maat!

HANGLAMPEN Eglo 49645 120 00 sfeer

Wij helpen u graag verder!

Verlichting is niet zomaar een mooie lamp uitkiezen. We helpen u in de zoektocht naar verlichting die perfect aansluit bij uw wensen. Licht is niet enkel verlichting, het schept sfeer en brengt warmte. Het verbetert onze kwaliteit van leven. Omring jezelf daarom met het juiste ontwerp en geniet van het licht.

Belangrijk in de keuze naar de juiste verlichting, is het kiezen van de juiste soort verlichting. Laat je daarom professioneel begeleiden in de keuze naar de juiste verlichting voor uw thuis.


Laat u professioneel begeleiden bij de keuze naar de juiste verlichting. Vraag ernaar in onze afdeling verlichting.

Basisverlichting

Dit is de verlichting die we het meeste gebruiken in het dagdagelijkse leven. Daarom dient ze voldoende sterk te zijn om uw huis of ruimtes te verlichting.

Sfeerverlichting

Gezellig tafelen met vrienden of familie of romantisch de bank delen met je geliefde. Creëer sfeervolle momenten met de juiste sfeerverlichting.

Functionele verlichting

Dit soort verlichting is noodzakelijk in de ruimtes bestemd voor praktisch gebruik. Denk maar aan de keuken, berging of kantoor. Het fellere licht is noodzakelijk om te kunnen werken of lezen.

Accent verlichting

Wilt u de nadruk leggen op bepaalde items of ruimtes dan is accentverlichting the way to go. Specifiek datgene in de kijker zetten om zo de aandacht te vergroten.

Gebruikt u de ruimte zowel praktisch als romantisch? Dan zijn de dimbare opties de perfecte invulling. Zo verander je in enkele seconden de functie van je ruimte volledig.

Artikgelgroep Verlichting EGLO newt sfeer
LCD sigma 1011 sfeer
LCD tahar 1002 sfeer
LCD triniti 1001 sfeer
LCD sigma 1007 sfeer
Fan Idris
Artikgelgroep Verlichting EGLO newt sfeer
LCD sigma 1011 sfeer
LCD tahar 1002 sfeer
LCD triniti 1001 sfeer
LCD sigma 1007 sfeer
Fan Idris

Meer informatie?

Breng een bezoekje aan onze verlichtingsafdeling in de Home&DecoShop bij Prenuptia Wonen, en laat u gepast informeren naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder, niet enkel in de winkel, maar ook bij uw thuis. Na het maken van een afspraak* komen onze adviseurs langs en krijgt u een gedetailleerd advies dat helemaal bij uw huis en interieur past. Zo kan u de juiste keuze maken voor zowel binnen als buiten.

We staan steeds klaar om u te mogen begeleiden in de wereld van verlichting. Van het kleinste kamertje tot een professionele setting. Voor elk, een advies, een verlichting op maat.

Team Prenuptia – Home&DecoShop

2
5
1
4
2
5
1
4