TMP Original Elite double
Tempur

Matras - Original Elite Tempur - 180x200cm

Dit artikel vindt u in de afdeling Lederen salons & relaxen bij Prenuptia Wonen

TMP Original Elite double
3.699 €
0
  • Levertermijn tussen 12 & 14 weken

  • In onze winkel in Genk kan u dit item aankopen met consumptiecheques.

De wetenschappers en technici van Tempur zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met onderzoek naar de mogelijkheid om TEMPURrmateriaal en pocketveren te combineren.
Het baanbrekende resultaat daarvan is de Hybrid matras, de meest innovatieve TEMPURrmatras tot nu toe. Naast het drukverlagende TEMPURrmateriaal dat zich perfect naar de contouren van uw lichaam vormt, bevat de matras tevens micro-pocketveren die optimaal reageren op uw bewegingen.

Voordelen:
- De matras bevat individueel verpakte micro-pocketveren die gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. De pocketveren reageren op uw bewegingen, waardoor u een optimale ondersteuning ervaart.
- De matras bevat een laag drukverlagend TEMPURr

Deze raming is enkel voor het huidige product en voor 1 stuk. Indien u meerdere of andere producten in uw winkelmand heeft kan dit bedrag afwijken van de raming.
Productdetails
  • Lengte: 200cm
  • Breedte: 180cm
  • Hoogte: 25cm
  • Artikelcode: TMP-ORIG-1050
Over het merk Tempur

Tempur is hét slaapmerk bij uitstek. Hoofdkussens, matrassen en tal van andere bedaccessoires met nadruk op de gezondheid van uw lichaam. Het is niet één ding. Het zou het unieke drukverlagende TEMPUR®-materiaal kunnen zijn, gebaseerd op NASA-technologie. Of 30 jaar ervaring in slaap en innovatie. Misschien zijn het vroege successen in de gezondheidszorg. Of misschien dat ze de nummer één zijn in klanttevredenheid in meerdere landen wereldwijd.