REV COMF 1016 1
REV COMF 1016 2
REV COMF 1016 1
REV COMF 1016 2
Revor

Matras - 90x200 - Comfort - Revor

Dit artikel vindt u in de afdeling Boxsprings & bedden in onze toonzaal bij Prenuptia Slapen

REV COMF 1016 1
REV COMF 1016 2
REV COMF 1016 1
REV COMF 1016 2
488,50 €

prijs incl. 8,50 € Valumat bijdrage

0
  • Levertermijn tussen 12 & 14 weken

Hardheid: Medium

Op zoek naar het ideale matras voor een comfortabele nachtrust? Ons medium matras biedt de perfecte balans tussen zachtheid en ondersteuning. Dit matras is ontworpen om zich aan te passen aan je lichaam, waardoor je een heerlijk ontspannen slaapervaring krijgt. De hoogwaardige materialen zorgen voor een uitstekende drukverlichting, wat essentieel is voor het verminderen van pijn en ongemak. Dankzij de ademende structuur blijft het matras koel en fris, wat bijdraagt aan een gezonde slaapomgeving. Geschikt voor zowel rug-, zij- als buikslapers, is dit medium matras een veelzijdige keuze voor elk slaappatroon. Het duurzame ontwerp garandeert jarenlang comfort en ondersteuning. Investeer in je slaapkwaliteit met ons medium matras en geniet elke nacht van een rustgevende en verkwikkende slaap.

Deze raming is enkel voor het huidige product en voor 1 stuk. Indien u meerdere of andere producten in uw winkelmand heeft kan dit bedrag afwijken van de raming.
Productdetails
  • Artikelcode: REV-COMF-1016
Over het merk Revor

Revor staat voor Rêve D’or of de gouden droom, kortom een gouden slaap of nachtrust. Revor biedt allerlei slaapgerelateerde artikelen aan zoals zalige boxsprings, trendy bedkaders, lattenbodems, matrassen en nog veel meer.