REV COMF 1016 1
REV COMF 1016 2
REV COMF 1016 1
REV COMF 1016 2
Revor

Matras - 90x200 - Comfort - Revor

Dit artikel vindt u in de afdeling Boxsprings & bedden in onze toonzaal bij Prenuptia Slapen

REV COMF 1016 1
REV COMF 1016 2
REV COMF 1016 1
REV COMF 1016 2
488,50 €

prijs incl. 8,50 € Valumat bijdrage

0
  • Levertermijn tussen 12 & 14 weken

Hardheid: Firm

Op zoek naar het perfecte matras voor een goede nachtrust? Ons firm matras biedt de ideale ondersteuning voor wie houdt van een stevige ondergrond. Met geavanceerde technologieën zorgt dit matras voor optimale rug- en ruggengraatondersteuning, waardoor je elke ochtend fris en energiek wakker wordt. Het hoogwaardige materiaal garandeert duurzaamheid en langdurig comfort. Dankzij de ademende stoffen blijft het matras koel en hygiënisch, ideaal voor een gezonde slaapomgeving. Dit firm matras is perfect voor zij-, rug- en buikslapers die extra stevigheid nodig hebben. Of je nu last hebt van rugpijn of gewoon de voorkeur geeft aan een stevig matras, dit model biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en comfort. Investeer in je slaapkwaliteit met ons firm matras en ervaar het verschil elke nacht opnieuw.

Deze raming is enkel voor het huidige product en voor 1 stuk. Indien u meerdere of andere producten in uw winkelmand heeft kan dit bedrag afwijken van de raming.
Productdetails
  • Artikelcode: REV-COMF-1015
Over het merk Revor

Revor staat voor Rêve D’or of de gouden droom, kortom een gouden slaap of nachtrust. Revor biedt allerlei slaapgerelateerde artikelen aan zoals zalige boxsprings, trendy bedkaders, lattenbodems, matrassen en nog veel meer.