Tempur advertentie POY 266x190 NL HR

Product of the year 2022

Tempur advertentie POY 266x190 NL HR

Product of the year 2022

Voor het tweede jaar op rij is TEMPUR® gekozen tot Product van het Jaar in de categorie matrassen! Daarnaast hebben ze de verkiezing dit jaar ook gewonnen in de categorie hoofdkussens.

Onze ONE™ BY TEMPUR® matras en ons TEMPUR® Original Ergonomisch Hoofdkussen zijn gekozen tot “Product van het Jaar 2022” in Nederland en België!
Het bekende beeldmerk ”Gekozen Product van het Jaar” is het resultaat van een streng selectieproces en onafhankelijk onderzoek dat wordt uitgevoerd en verwerkt door Nielsen. Tijdens dit onderzoek heeft een panel van 10.000 Nederlandse en 10.000 Belgische consumenten de ONE™ BY TEMPUR® matras en het TEMPUR® Original Ergonomisch Hoofdkussen verkozen tot winnaars in de categorie op basis van de criteria aantrekkelijkheid, innovatie, aankoopintentie en tevredenheid.

Original Ergonomisch Hoofdkussen
De TEMPUR® ergonomische hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding. Slapers die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben, kiezen voor deze kussens. Het Original Ergonomisch
hoofdkussen zorgt ervoor dat uw hoofd, nek en schouders één lijn vormen met uw ruggengraat, zodat u altijd in de juiste slaaphouding ligt. Ook helpt dit kussen uw spieren volledig ontspannen. Ideaal voor rug en zijslapers. Het hoofkussen is beschikbaar in de maten small, medium en large.

ONE™ BY TEMPUR®
De ONE™ by TEMPUR® matrassen bieden je het comfort en de ondersteuning waar je dat nodig hebt, zodat je kunt genieten van een geweldige nachtrust. Elk matras wordt geleverd met een gemakkelijk afritsbare hoes en is wasbaar op 40°C, zodat je je matras altijd fris en schoon kunt houden. De matras heeft een hoogte van 20 cm. De matrassen zijn beschikbaar in de gevoelens SOFT, MEDIUM en FIRM.