/ Nieuws & promoties / Toonzaal promotie

Toonzaal promotie

De nieuwe maatregelen van 27 maart brengen weer heel wat beperkingen met zich mee. Niet essentiële winkels zijn verplicht op afspraak te werken, bubbels worden kleiner en een Paaspauze word ingelast. Deze beperkingen hoeven daarom niet enkel nadelig zijn! 
We proberen in deze moeilijke situatie alle mogelijke maatregelen te treffen om in onze winkels een veilige omgeving te creëren voor bezoekers & medewerker. Er is op verschillende plaatsen ontsmettende alcoholgel aanwezig, mondmaskers zijn verplicht en onze grote winkels zorgen dat de social distancing goed nageleefd kan worden. 

Geniet daarom nu van een rustigere en veiligere omgeving om in te winkelen. Het beperkt aantal mensen, de grote oppervlakte en onze verkoop adviseurs die voor u klaar staan. Dit allemaal zorgt voor een aangenamere sfeer om uw nieuw meubel uit te zoeken. Maar daar stopt het niet : breng onze toonzalen een bezoekje (mits afspraak) en ontdek de kortingen in de winkel.

Daarnaast kan u nu genieten van onze toonzaal-promotie. In onze winkels ontvangt u nu een decocheque ter waarde van 25 euro* op elke aankoopschijf van €500. 

 

Wilt u eens komen kijken? Dat kan door snel en gemakkelijk een online afspraak te maken

  • Online (klik hier)
  • Telefonisch op het nummer 089 32 94 64
  • Aan de inkom (indien er nog plaats is)

 

*Decocheque is niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen en/of aanbiedingen. 6 maanden geldig na aankoop. Enkel te gebruiken in de home & decoshop.*Actie geldig vanaf 1 april 2021 t.e.m. 1 mei 2021 

Prenuptia - Toonzaal promotie