Error message

Notice: Undefined variable: _SESSION in prenuptia_preprocess_page() (line 61 of /data/sites/web/prenuptiabe/www/sites/all/themes/prenuptia/template.php).
/ Nieuws & promoties / Tempur 2de artikel -50%

Tempur 2de artikel -50%

Tempur matrassen zijn ontwikkeld om uw lichaam comfort en ondersteuning te bieden. Geniet nog meer van de ultieme ligervaring met 50% korting op uw 2de artikel van Tempur. 

Zodra u eenmaal op een TEMPUR matras en kussen heeft geslapen, beseft u dat dit met niets anders te vergelijken is. Het temperatuurgevoelige, drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Het vermindert discomfort veroorzaakt door drukpunten. Door optimale verdeling van deze drukpunten kunt u direct in uw favoriete slaaphouding ontspannen en volledig tot rust komen. Het is deze combinatie van uitstekend comfort en ondersteuning dat ertoe heeft geleid dat TEMPUR een nummer 1 positie heeft op klanttevredenheid en kwaliteit van slapen. Dezelfde tevredenheid die Prenuptia ook aan zijn klanten wil overbrengen.

Vraag naar de voorwaarden in onze winkel. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen en is geldig op uw aankopen tussen 3 november en 3 februari 2018. Korting geldig op het goedkoopste artikel. 

Prenuptia - Tempur 2de aan -50%