Foutmelding

Notice: Undefined variable: _SESSION in prenuptia_preprocess_page() (regel 87 van /data/sites/web/prenuptiabe/www/sites/all/themes/prenuptia/template.php).
/ Nieuws & promoties / Ik wil online bestellen met korting. Hoe doe ik dat? #kooponline

Ik wil online bestellen met korting. Hoe doe ik dat? #kooponline

Wil je graag profiteren van 10% korting op onze vollédige collectie? Je hebt iets online gezien, maar durft niet direct te bestellen, omdat het toch om een groot bedrag gaat? Geen zorgen! Wij contacteren je eerst alvorens de bestelling volledig te finaliseren. 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

  1) Voor elk artikel dat je op onze website vindt, kan je een knop 'bestel online' terugvinden. Wanneer je hierop klikt komt je artikel in het winkelmandje terecht. Dat is niet anders als op andere websites. 
  2) Hierna vragen we je om je gegevens in te vullen. Wil je liever een andere kleur/type dan zichtbaar op de foto? Omschrijf je wensen en wij bekijken wat we voor jou kunnen doen! 
  3) Kies ervoor of je het product wenst af te halen of geleverd te krijgen. We bekijken samen met jou om een geschikt moment te vinden. 
  5) Gebruik de kortingscode "10%ALL" onder de opmerkingen bij je bestelling en krijg 10% korting op onze volledige online collectie. 
  4) Je bestelling is niet finaal. Wanneer je deze doorstuurt ontvangen wij een mail met jouw online bestelling. Onze interieuradviseurs zullen je via mail contacteren om jouw wensen 100% te begrijpen. Hierna kan je in overleg met hun je bestelling finaliseren. 

Hopelijk zien we jouw bestelling online verschijnen! 

 

Prenuptia - Ik wil online bestellen. Hoe doe ik dat?