/ Nieuws & promoties / Coming Soon !

Coming Soon !

We're excited! Binnenkort mogen we Riviera Maison verwelkomen in onze Home&DecoShop!
Op dit moment wordt alles in gereedheid gebracht voor de komst van Riviera Maison. De nieuwe stand krijgt stillaan vorm, de meubels worden gemonteerd en de decoratie uitgepakt. Vanaf 11 september mogen we jullie verwelkomen in de nieuwe stand van Riviera Maison, exclusief in de Home&DecoShop te Prenuptia Wonen.

 

Riviera Maison
Een visie is een idee met de kracht om werkelijkheid te worden. Ons idee is een internationaal succesvol interieurmerk neer te zetten. Een merk met een sterke beleving, waar genieten een zeer belangrijk aspect is en u helemaal zichzelf kunt zijn, home is where youcan be you. Riveria Maison biedt een interieurmerk aan waar een breed publiek een ‘feel good' associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden. 

Unique en handmade
Onze exclusieve collecties zijn gemaakt met oog voor detail met materiaal wat 'leeft'. Het gebruik van natuurlijke materialen in bepaalt in grote mate het eigen, unieke uiterlijk van onze meubels en accessoires. Een knoest in een tafelblad of mond geblazen glazen die enigszins in hoogte kunnen verschillen, maakt elk product uniek.

Sfeer en service
Een absolute voorwaarde is dat onze producten sfeer uitstralen. Sfeer die ook terug te vinden is in onze winkels. Daarom is een team van stylisten continu bezig onze winkels sfeervol in te richten om zo de klanten inspiratie te geven. Elke week komen er nieuwe producten bij en acht keer per jaar wordt de collectie en dus ook onze winkels compleet vernieuwd. Last but not least, staat service en klantvriendelijkheid bij Rivièra Maison in een hoog vaandel. Gewoon ‘goed' is voor ons niet goed genoeg!

 

Tot binnenkort!

Prenuptia - Coming Soon !