Maatwerk

Het maatwerk bij Prenuptia is verrassend op elke manier. We leveren meubilair op maat voor elke kamer van uw huis. Schuine trap? Beperkte ruimte in de hal? Gedaan met halfslachtige oplossingen. Benut de volledig ruimte met een echte maatwerkmeubel en werk het af in de stijl van uw voorkeur. Ontdek ons aanbod!

 • Of je nu een kleine ruimte ter beschikking hebt, of net een hele grote, een kleerkast op maat komt altijd van pas! Op die manier maak je optimaal gebruik van elk hoekje van de kamer en ziet alles er proper en verzorgd uit! 

  Kleerkasten op maat
 • Eindelijk de zetel op jouw maat waar je altijd van gedroomd hebt. Bij Prenuptia heb je het allemaal zelf in de hand. Kies uit verschillende afmetingen (per 10cm), opstellingen en bekleding. De elektrische relaxfuncties maken je droomsofa helemaal compleet. 

  Salons op maat
 • Niets zo uniek dan een boekenkast, waarin je al je favoriete boeken in kwijt kan spelen. Het maakt je ruimte nostalgisch en ziet er bovendien ook nog eens super stylish uit. Win, win! 

  Boekenkasten op maat
 • Pak uit met een luxueuze vestiaire. Niet alleen ontvang je je gasten in stijl, ook voor jezelf is dit een lust voor het oog. Ook gewoon zeer praktisch om je mooiste jas uit te kiezen voor de dag begint!

  Vestiaires op maat
 • Jij wilt ook graag alles mooi opgeruimd zien in je berging? Gebruik elke hoekje van je berging met onze kasten op maat. Op die manier gebruik je de ruimte optimaal en ziet alles er nog steeds proper en netjes uit. 

  Bergingen op maat
 • Je zit met een beperkte ruimte in je slaapkamer? Of net met héél veel ruimte en wenst deze optimaal in te vullen. In dat geval hebben we voor beide een oplossing! Kies voor de opklapbare bedden, die je in een handomdraai omtovert tot bureau en je zo plaats doet besparen. Of kies net voor brede kleerkasten om al je kleding in kwijt te geraken. Het kan allemaal! 

  Slaapkamers op maat
 • Richt je woonkamer in, volledig zoals jij dat wil. Maak een keuze uit een uitgebreid gamma hangdressoirs, qua stijl, kleur & afmetingen. Combineer verschillende muurschappen en je woning zal er nog nooit zo uniek hebben uitgezien.

  Dressoirs op maat
 • Hou jij ook van de heerlijke gevoel? Een kamer binnen stappen met énkel je kleren. Laat je dressing volledig op maat maken voor dat unieke, luxueuze gevoel. Het zal nooit nog zo gemakkelijk zijn om een outfit te kiezen! 

  Dressings op maat
 • Een standaard TV-meubel? Nee hoor! Wij maken er een uniek wandkast van. Een kast die je volledig kan samenstellen, zoals jij het wil. Zodat je al je favoriete spullen zichtbaar (of onzichtbaar) kunt opbergen. 

  Tv-meubelen op maat