Waar kunnen we je mee helpen?

Veelgestelde vragen
Hoe is het meubel verpakt?

Afhankelijk van meubel per meubel kan de verpakking anders zijn. Een hoeksalon wordt in meerdere delen verpakt, een kast wordt vaak in 4-6 verschillende colli’s verpakt enzovoort, … Om specifiek te weten hoe dit voor jouw meubel in elkaar zit kunt u best contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via mail (info@prenuptia.be) of telefonisch via volgend nummer 089/35.08.25

Kan ik een deel van mijn bestelling afhalen als nog niet alle artikelen binnen zijn?

In principe is dit steeds mogelijk. Om echter te zorgen dat dit vlot verloopt is het beter om dit even op voorhand (hetzij bij de verkoop, hetzij na contact met onze klantenservice) aan te vragen. Dit kan via mail (afhaling@prenuptia.be). Afhalingen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag van 10u-17u, behalve op woensdag.

Kan ik mijn artikel direct afhalen indien deze op stock is?

Dat kan! Afhaling in ons magazijn aan de winkel is steeds mogelijk. Gelieve 3 dagen op voorhand even te verwittigen dat u zult langskomen (via afhaling@prenuptia.be). Zo kunnen wij uw product(en) alvast klaarzetten om een vlotte afhaling te kunnen garanderen. Omwille van de COVID maatregelen, vragen wij u de overschrijving 3 dagen op voorhand elektronisch uit te voeren. Voor de veiligheid van uw meubelen, raden we u wel steeds aan gebruik te maken van het gespecialiseerde transport dat Prenuptia voorziet.

Wanneer is het magazijn geopend voor afhaling?

Onze openingsuren van het magazijn verschillen van onze toonzaal. Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze openingsuren:

Openingsuren
Wat als ik mijn bestelling wens af te halen?

Afhaling in ons magazijn aan de winkel is steeds mogelijk. Gelieve 3 dagen op voorhand even te verwittigen dat u zult langskomen (via receptie@prenuptia.be). Zo kunnen wij uw product(en) alvast klaarzetten om een vlotte afhaling te kunnen garanderen. Omwille van de COVID maatregelen, vragen wij u de overschrijving 3 dagen op voorhand elektronisch uit te voeren. Voor de veiligheid van uw meubelen, raden we u wel steeds aan gebruik te maken van het gespecialiseerde transport dat Prenuptia voorziet.

Onze onderhoudtips

Op zoek naar enkele handige tips omtrent het gebruik & onderhoud van je meubels? Ontdek hier onze DO and DON'TS.

Bekijk de leveringskost

Hier vindt u een overzicht terug van onze transportkosten.