Whats App Image 2023 06 29 at 9 53 57 AM

Revor Bedding, sponsor van onze wielrenners in de Tour de France

Revor Bedding & Alpecin Deceuninck

Revor Bedding, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige matrassen, en Alpecin Deceuninck, een vooraanstaand professioneel wielerteam, zijn verheugd om hun tweede samenwerking aan te kondigen voor de Tour de France van dit jaar. De samenwerking, die vorig jaar voor het eerst plaatsvond, heeft tot doel de renners van Alpecin Deceuninck optimaal comfort en herstel te bieden tijdens de zwaarste wielerrace ter wereld.

Whats App Image 2023 07 05 at 12 31 30 PM
Whats App Image 2023 07 03 at 4 04 02 PM 2
Whats App Image 2023 07 03 at 4 21 09 PM
Whats App Image 2023 06 30 at 11 04 22 AM

Goede nachtrust is cruciaal

Deze bijzondere samenwerking is gebaseerd op de inzet en toewijding van Revor Bedding om te zorgen voor de best mogelijke rust en slaapomstandigheden voor de wielrenners. Elke nacht zorgen de toegewijde matrasdragers, Dirk en Carine, ervoor dat de renners van Alpecin Deceuninck kunnen rusten en herstellen op gepersonaliseerde matrassen, die zijn aangepast aan de individuele behoeften van elke renner.

Deze op maat gemaakte matrassen, ontworpen met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen, bieden de renners de nodige ondersteuning en comfort voor een goede nachtrust. Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor de fysieke en mentale gezondheid van de renners, vooral tijdens een uitputtende wedstrijd zoals de Tour de France.

Tandem Mathieu van der Poel – Jasper Philipsen

Deze samenwerking tussen Revor Bedding en Alpecin Deceuninck heeft al vruchten afgeworpen, met Jasper Philipsen die reeds vier ritzeges op zijn naam heeft staan met Mathieu van der Poel als lead-out. Het succes van Philipsen is een duidelijke bevestiging van de positieve impact die de gepersonaliseerde matrassen hebben op het prestatievermogen van de renners.

‘We zijn verheugd om opnieuw samen te werken met Alpecin Deceuninck voor de Tour de France van dit jaar’, zegt Jan Maes, CEO van Revor Bedding. ‘Onze toewijding om de renners de beste rust- en slaapomstandigheden te bieden, is van essentieel belang voor hun prestaties en herstel. We zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan het succes van het team en kijken uit naar een spannende race.’

De Tour de France van dit jaar belooft spannend en uitdagend te worden, en Revor Bedding is vastbesloten om Alpecin Deceuninck te ondersteunen met de hoogste kwaliteit slaapomstandigheden. Samen streven ze ernaar om de grenzen van het wielrennen te verleggen en het beste uit de renners te halen.

Bekijk ook