Moonie sfeer 6

Moonie teddybeer

Moonie sfeer 4
UNC moonie sfeer 4
UNC moonie sfeer 5
Moonie sfeer 6
Moonie sfeer 5

De knuffel met rustgevende hartslag én licht

Waarom MOONIE?
MOONIE is het enige zoemende speeltje met natuurlijke roze ruis van de hoogste kwaliteit, niet door de computer gegenereerd. Doordat het geluid van de hartslag een echte opname is vanuit de buik van de moeder, kan de baby kalmeren en zich veilig voelen met het al bekende geluid. Het geluid van zeegolven werd opgenomen door de Oostzee, en het geluid van een bosstroom in Tarach.

Waarom roze geluid?
Baby's worden, terwijl ze nog in de baarmoeder van hun moeder zitten, omringd door laagfrequente geluiden. Daarom hebben we de veiligste voor kinderen, natuurlijke roze ruis, gebruikt om ervoor te zorgen dat we uw kind het ultieme comfort bieden.

Bij roze ruis neemt de akoestische kracht van hoge frequenties af, waardoor hoogfrequente geluiden zich op een veilig niveau bevinden voor baby's en voor een volwassene bijna onhoorbaar zijn.
Dit betekent in feite dat geluiden met hogere frequenties, bij hetzelfde vermogensniveau, beter hoorbaar zijn dan geluiden met lagere frequenties.

Slimme huildetector
MOONIE de zoemende beer en het konijntje heeft een slimme huildetector, ontworpen voor momenten waarop je kind plotseling wakker wordt. Zodra uw kind begint te bewegen, activeert de Smart Cry Detector een veilig, natuurlijk, roze geluid dat uw kind kalmeert, zodat het weer goed kan slapen.

Bekijk ook